به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدینژاد یکشنبه شب در دیدار صمیمی با هیئت امنا و استادان دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه امروز جهان خواستار استفاده از راه حل های ایران برای رفع مشکلات و مدیریت است اظهار داشت: ملت ایران و به ویژه دانشگاهها تنها کانونی است که می تواند به نیازهای بشریت برای عبور از نقطه عطف مسیر کمال و دستیابی به پیشرفت و سعادت پاسخ دهد.
رئیسجمهور با اشاره به سنگین ترین فشارهای دشمنان به جمهوری اسلامی ایران طی چند سال اخیر تاکید کرد: حرکت دولت در مسیر اصلاح و خدمت عالمانه، علت فشارها و هجمه های دشمنان علیه دولت ایران اسلامی است.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه نظام سلطه با تبلیغات فراوان درصدد تسلط بر کشورهای مختلف است، اظهار داشت: قدرتهای زورگو و سلطه طلب برای تسلط بر ملت ها و کشورها از القای دعوا، ایجاد درگیری و انتقال مشکلات خود استفاده می کنند.
رئیسجمهور با بیان اینکه اندیشه مادی مبتنی بر جدایی از آسمان به پایان راه رسیده است گفت : بحران اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در کشورهای غربی بسیار گسترده و نظام سلطه به پایان راه رسیده است.
دکتر احمدینژاد مطالبات، نگاه و معیارهای سنجش ملت ها را در حال تغییر دانست و تاکید کرد: هر گاه ذهنیت ها و مطالبات انسان ها عوض شود؛ شرایط بیرونی و جامعه نیز تغییر می کند.
رئیسجمهور با بیان اینکه امروز شرایط ایران و جهان بسیار استثنایی و ممتاز است، گفت: بشریت در مسیر کمال به نقطه عطف رسیده و در آستانه آغاز دوران جدید است که تحولات و حوادث عصر کنونی نیز به خاطر عبور از این نقطه عطف می باشد.
دکتر احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود علم را دارای نقش موثر در پیشرفت و رفع مشکلات کشور دانست و گفت: برای ساختن ایران و جهان نیازمند علم همراه با معرفت و ناظر بر رفع نیازهای جامعه هستیم.
رئیسجمهور با بیان اینکه ایران دارای بالاترین توانمندی ها و بهترین نیروهای انسانی است، تاکید کرد: اعتبارات دانشگاهها در چند سال اخیر سه برابر شده اما گره ها باز و مشکلات رفع نشده است و از همین رو باید ارتباط ها از جمله ارتباط صنعت و دانشگاه اصلاح شود.
رئیسجمهور استادان را پایه دانشگاه دانست و گفت: بهترین عناصر دلسوز و فرهنگی در دانشگاه علم و صنعت ایران مشغول فعالیت و تربیت انسان های متعهد و متخصص هستند.
دکتر احمدینژاد با استقبال از طرح ها و برنامه های مطرح شده از سوی استادان دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: دولت با همه توان آماده کمک به اجرای طرح های ملی و مهم پیشنهاد شده از سوی دانشگاهیان است.
پیش از سخنان رییس جمهور، آقایان بوترابی استاد نمونه کشوری و رییس دانشکده مواد و متالورژی، میرمحمد صادقی رییس دانشکده راه آهن ، عرفانی استاد نمونه، دوایی استاد نمونه، مزینی رییس مرکز الکترونیک، گلستانی فرد استاد نمونه و مدیر قطب علمی مواد پیشرفته سرامیکی و فلزی، شفیعا استاد نمونه و حجت الاسلام والمسلمین شاه آبادی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت و همچنین نقره کار رییس کرسی نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنانی دیدگاه ها، راهکارها، طرح ها و برنامه های خود را برای استفاده از همه ظرفیت دانشگاه علم و صنعت ایران در جهت پیشرفت و تعالی ایران اسلامی بیان کردند.
ایجاد آزمایشگاه علمی شناخت مواد، ایجاد قطب علمی ریلی کشور، استفاده از فناوری و مهندسی عصبی برای درمان بیماری ها و مشکلات عصبی از جمله افراد دارای ضایعه نخاعی، استفاده بهینه از ال ان جی به عنوان مکمل شبکه گاز رسانی کشور، توسعه آموزش الکترونیکی در ایران، طرح توسعه صنایع هوافضا، لزوم حذف برورکراسی در ارتباط صنعت و دانشگاه، لزوم افزایش معنویت و معرفت در دانشگاه ها و باز اندیشی در محتوای دروس و جذب اساتید از جمله موارد مطرح شده از سوی استادان دانشگاه علم و صنعت ایران در دیدار صمیمی با رئیس جمهور است.
بر اساس این گزارش، جبل عاملی رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران نیز گزارشی از اقدامات و برنامه ها برای توسعه و تحول در بخشهای گوناگون دانشگاه علم و صنعت ارائه کرد.
نظر شما